Kedves Érdeklődő!

A Csudaíz Mézeskalács kizárólag kézi munkával formázott és díszített eredeti mézeskalács. Hegyvidéki termelői mézből, sok fűszer felhasználásával, hagyományt őrzően, hagyomány teremtő szándékkal, különleges és titkos recept alapján készül Magyarországon a zempléni hegyek között fekvő Pálházán.

Kínálatunk: egyedi, jogvédelemmel ellátott, házias ízeket idéző, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó,  prémium kategóriájú desszert jellegű sütemények. Valamint igényes, különleges díszítményű mézeskalácsok, melyek kizárólag természetes színezékekkel készülnek megrendelésre is. Kérésre, megfelelő darabszám esetén, egyedi formák tervezését és készítését is vállaljuk. Igény szerint feliratozva, logo-val ellátva, vagy egyedi rajzolatot kérve.

Valamennyi termékünk az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő HACCP rendszerben készül. Mézeskalácsaink légmentes csomagolásban kerülnek forgalomba, melyek tartalmazzák az összetételt és szavatossági időt.

A termékek előnye, hogy hűtés nélkül, hosszú ideig megőrzik a minőségüket, ezért nagyobb távolságra történő szállításra is alkalmasak. Reméljük kínálatunk megnyeri  tetszését és visszatérő vásárlóként vagy üzleti partnerünkként üdvözölhetjük ismét!

WEBOLDALUNK  MEGÚJULÁS ELŐTT ÁLL, KÉRJE ÚJ KÍNÁLATUNK KATALÓGUSÁT: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Üdvözlettel:
A Mézeskalács-készítő manufaktúra
valamennyi dolgozója.